Сучасний веб дизайн сайту >>
Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.10.2025 - 20:24:38
Страницы:  1  

Сучасний веб дизайн сайту

АвторСообщение

Sarkisira

українець

Статистика:

Привіт, форумчани! Потрібна допомога у виборі виконавця для створення сайту. Хочу замовити розробку веб дизайну, щоб ресурс виглядав сучасно і привабливо для відвідувачів. Розумію, що дизайн - це не тільки краса, а й зручність користування. Хто може порадити перевірених спеціалістів?

---------------------
ПРИВОРОТ БЕЗ МАГИИ
Сообщение # 1 13.10.25 - 11:49:19
RE: Сучасний веб дизайн сайту

Joe

українець

Статистика:

Доброго дня! Дійсно, дизайн відіграє величезну роль у сприйнятті сайту користувачами. Варто звертати увагу на те, щоб команда розробників мала в штаті досвідчених веб-дизайнерів, які розуміють принципи UX/UI. Також важливо, щоб дизайн був адаптивним під різні пристрої - це зараз критично важливо для залучення трафіку.

---------------------
Сообщение # 2 13.10.25 - 12:31:14

LightLana

українець

Статистика:

Повністю згоден з попереднім коментатором! Я сам стикався з проблемою, коли дизайн був красивий, але незручний для користувачів. Зрештою перезамовляв роботу в іншої команди, яка спеціалізується на розробці веб дизайну з урахуванням усіх сучасних стандартів. Вони зробили все швидко і якісно, врахували всі мої побажання і навіть запропонували кращі варіанти в деяких моментах. Раджу глянути https://sidev.digital/ - там є приклади робіт і можна одразу оцінити рівень.

---------------------
Светлая такая... Добрая..
Сообщение # 3 13.10.25 - 12:54:50
что посадить??? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники