Дерзкий форум Украины

Дерзкий форум Украины

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 05.03.2026 - 04:39:18
Страницы:  1  

Вибір блогера для реклами бізнесу

АвторСообщение

Тетяна_Ярошевска

українець

Статистика:

Привіт! Планую розвивати свій малий бізнес через Instagram та TikTok, але ніколи раніше не працювала з блогерами. Підскажіть, будь ласка, як взагалі зрозуміти, чи адекватна ціна, яку називає блогер? Одна дівчина з 50 тисячами підписників запросила за пост у стрічці суму, яка здається мені дуже високою, а інша з такою ж аудиторією просить майже вдвічі менше. Чи може це означати, що у першої якась краща аудиторія? Ще цікавить питання статистики - чи повинен блогер показувати свої реальні цифри охоплень та взаємодії перед співпрацею?

---------------------
Оребич - отдых с маленькими детьми в Хорватии!
Сообщение # 1 05.02.26 - 17:09:37
RE: Вибір блогера для реклами бізнесу

Alexandr14

українець

Статистика:

Це дуже правильне питання про статистику! Так, будь-який адекватний блогер, який серйозно ставиться до співпраці, повинен надати вам скриншоти з аналітики - середній охват постів, показник залученості, демографію аудиторії (стать, вік, географія). Якщо блогер відмовляється показувати статистику або каже щось на кшталт 'у мене все добре, не хвилюйтесь' - це червоний прапорець. Щодо різниці в цінах - так, це цілком нормально. Один блогер може мати більш якісну аудиторію (наприклад, переважно з великих міст України, платоспроможну), а інший - накручені підписники або неактивну аудиторію. Також блогери по-різному оцінюють свою роботу: хтось враховує час на створення якісного контенту, хтось просто ставить ціну 'з повітря'. Обов'язково попросіть приклади попередніх рекламних інтеграцій та їхні результати. Якщо блогер робив багато реклами, але не може показати жодного успішного кейсу - варто замислитись.

Сообщение # 2 05.02.26 - 17:30:52

Bonita90

українець

Статистика:

Дякую за пораду! Я теж стикався з подібною ситуацією, коли почав шукати блогерів для просування свого інтернет-магазину. Перші два місяці просто гублячись у цифрах та пропозиціях. Потім вирішив користуватися біржею https://blgr.com.ua/ і це змінило все. На платформі можна відфільтрувати блогерів за тематикою, кількістю підписників, бюджетом, а найголовніше - там показується реальна статистика кожного блогера, включно з engagement rate. Ти одразу бачиш, скільки в середньому набирають пости, який відсоток взаємодії, яка географія аудиторії. Плюс є рейтинг блогерів та відгуки від тих, хто вже з ними працював. Це дуже допомагає уникнути співпраці з тими, хто накручує підписників або не виконує домовленості. Я зараз працюю тільки через цю платформу, бо це економить купу часу на пошуки та переговори.

Сообщение # 3 05.02.26 - 17:57:40
09.06.2013 22:00 Супер Лот красивая коряга в виде дерева!!! : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники